Det är taskigt skidspår ikväll…väntar in kylan…annars är det kämpa !!⛷+?

  • Ska ut ikväll för det ger must i kroppen…?älskar hårt arbete…då når man sina mål !! ?Än så länge hemliga…Jag är nöjd med Min insats hittills…men ska testa lite skateskidor oxå bli nog uppåt Ö. (Det var djupt tragiskt det som hände igår kväll !! ??Komma 8 månader efter att ”vallaren” ⛷kontaktat någon Du vet…Men dom säger att Du??‍♀ inte var inblandad i det…?Jag älskar Dej för det !!♥Jag känner Mig oerhört kränkt av det som hände !!? Men Jag håller Dig ??‍♀utanför det !!Hoppas vi kan i lugn o ro reda ut vad problemen var…Mitt tips är bestäm själv över Ditt liv…föräldrar ska bara föda upp barn tills dom blir vuxna…det hoppas Jag Du??‍♀ är och Jag tror det !!) Sov gott ??o ha en skön morgon ?☕Jag gillar Dig♥

Har tittat på Lets dance…har testat dessa olika danser…ett antal terminer !!Gillar att hålla om en tjej om man gillar henne…💃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *