Glass under granen till jul…

  1. Tryck på rubriken!!Äntligen kom LOHILO glassen…precis vad Jag behövde nu…för att komma igång m skidorna!!Tur Jag har granen utanför stugan…haha ?? Mycket snygg fashion Du har!! Även smycket…har sett sånt…♀??✌??…??

Kul o se någon som är kreativ när det gäller julen o dess aktiviteter…bättre att vara ute i tid…än försent…????

(Är det en plastgran…eller har Du en robotdammsugare)….???

Förstår inte dom som tycker det är tidigt…Perfekt tycker Jag …Slippa stressa sista dagarna…Att det inte går att börja så här tidigt…Vadå !!♀????rutinerad husbyggare…precis som Jag…???

Självklart att Du skulle vinna !! Du har bra smak o kreativitet…överlägsen som vanligt !!?????

Tydligen fått besök av någon…var ej hemma tyvärr !! Men hur kunde någon veta att jag gillar paprika…

Snyggt ”visitkort” iaf …Denna julskyltning vinner  överlägset !!♀???Men var är LOHILO glassen har ?tagit den…?

Den där spagettirätten skulle sitta fint nu …för Jag är hungrig…Kör hårt med träningen nu när snön finns??♀?⛷?❄ Du får väl åka vattenskidor på slasket…Kepsen håller Min klass…kanske Min design är bättre !! Snygg är Du i den…♀??

Självklart vann Du …”Malungsspel” kan ju Du…En vinnare i den grenen oxå…?? Jag skulle behöva koppla av med det oxå…help me !!????

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *