Riktig snövinter…med skidträning !!


  • Ikväll blir det träning igen i spåren…hoppas Jag kan tidigt…Vi får se…

 

2.Det blev sent…så Vattenfall fick spons Mig 02.00 !! Dom spåren gick knappt att köra i…fick balansera på ett ”rakblad” men skam den som ger sig..Men Jag gillar längdskidåkning !!Lite sämre tid…men fin naturupplevelse !! God natt ???

3. Nu går kanske Vattenfall och Vitamin Well in med spons till SM (Säljmästerskapet)…dom behövs…och dom får säljresultat !!Och Jag tror Jag vinner…om inte Stina ställer upp…Jag älskar humor och något till…?⚡?☕

4. Undrar vem som är Storsjöodjuret…haha Jag som häckar på Fr….har absolut inget emot Ditt sköna agerande…Sånt gillar man !! Ha de bra???  Det blir skidor ikväll oxå…fina spår…ej tänkt så…gäller passa på…?Snart blir det Wayne’s mm.☕??‍♀️utan spill…?

5.Ändrade skidträning till kampsport pga kylan…vill EJ bli förkyld då kan man smitta…( -18° ) God natt från ”odjuret” m kramar (älskar sånt…älskar harmonisk…)??☕???

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *