Ska ut ikväll igen i spåret…snabba spår !!++


Sportgrabbar gillar snabba spår…kanske även någon??‍♀️ gör det!! Hoppas allt går bra nu !!Av hela Mitt ❤ i .. !!

Det var rejält snabba spår..men lite bakhalt i backarna naturligt…kul med fart när man är ensam !! må bra o sov gott ??

2. Ikväll är det töväder… men gick bra att åka ändå lite jobbigare men det ger kondition som behövs…hos skidamatörer,  är jättenöjd med Mina små framsteg…vissa sporter hade Jag kunnat bli bäst i världen…om Jag haft föräldrar som haft idrottsintresse vilket dom inte hade !! Talang har INTE saknats i ett par sporter !! Men nu gäller längdskidor som Jag gillar skarpt och kan rekommendera för alla…(Hoppas någon ??‍♀️klarar en guldmedalj inom kort…Men mitt tips gäller: Du måste överraska någonstans med ett ryck annars kan det bli problem!!)Du är värd allt som går att vinna …Kram sov gott?? Orkade lyfta en skida…väntar på nytt märke…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *