Vems är handen…

Tryck på bild !!Ingen som vet…verkar avslappnad vs spänd !! Gult är häftigt o glatt !! Är det en glad person eller en sur…✌♥??kul…Jag gillar det…ha de underbart skönt !!Tyvärr kan Jag inte vara på plats imorgon…Men hoppas Du vinner igen !!! Så blev det nog INTE!!! Spela ”Malungsspel”är kul !! Gula dojor är häftigt oxå…på en vit motorhuv…Verkligt snyggt gjort !!??Kul när Min sida läses av så många skidlöpare…Pass upp …så Dom inte ”lura Dig till dumheter igen Smålänsk skogsmentalitet..”.Killar är inte skönare… när dom äter pizza !!Tjejer är skönare….Ska bli intressant se !!Blir väl lika idiotiskt som TAKE NO SHIT presenten …Det är lättare att tämja en djupfryst LOHILO glass ..Än en huggorm i +20° på en grusväg..men Jag lyckades få henne att dansa för Mig !!Berodde kanske på att hennes namn var Stina…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *